Interacció17 «Ciència i cultura: restablim la connexió»

dimecres
18
00:00h
Octubre 2017
Data de finalització: divendres, 20/10/2017 - 00:00

La biennal Interacció és un esdeveniment de referència en matèria de polítiques i gestió cultural que la Diputació de Barcelona organitza regularment des de l’any 1984. L’edició d’enguany, que tindrà lloc a la Casa de la Caritat entre els dies 18 i 20 d’octubre, està dedicada a explorar les relacions entre ciència i cultura, fet que inicia una nova línia de treball de la Diputació de Barcelona.


La presència de la ciència i de la tècnica adquireix una importància creixent. Ni les nostres ciutats ni les nostres vides s’expliquen, avui dia, sense els notables avenços científics i tecnològics i els seus impactes urbanístics, econòmics i socials. Tanmateix, la integració en termes polítics, estratègics i de gestió és encara insuficient, i el desig d’una «tercera cultura», manifestat al llarg de les darreres dècades, que integri art i humanitats, ciències i tècnica, segueix sent encara una assignatura pendent.
 


Interacció17: Restablim la connexió compta amb conferències, debats, presentacions i un seguit d’activitats diverses a l’entorn dels quatre eixos complementaris que configuren el programa:

  • La divulgació de la cultura científica i tecnològica

  • El diàleg entre la cultura científico-tecnològica i la cultura artístico-humanística

  • Sostenibilitat, ètica i coneixement

  • Ciència i construcció de la ciutat


Interacció17. Restablim la connexió s’adreça a: responsables polítics i tècnics d’administracions públiques territorials vinculats amb departaments de cultura, ciència i tecnologia, així com persones amb responsabilitats diverses en organitzacions privades o associatives vinculades amb el món de les arts i les humanitats. Eventualment, és també obert al públic en general amb un interès manifest en la matèria de què es tracta.


Consulteu aquesta informació ampliada i la graella d'activitats a  Programa d’Interacció17.INSCRIPCIONS:

Podeu fer la inscripció en el formulari que trobareu aquí.

(Si sou treballadors públics dels ajuntaments de la província de Barcelona o de la Diputació de Barcelona cal que us hi inscriviu mitjançant aquest altre formulari).


 

Podeu consultar més informació sobre les edicions anteriors aquí.

1
Etiquetes:
Ciència i cultura