Expo «Les matemàtiques i la vida» (mNACTEC)

Públic al qual s'adreça: 
Per a tots els públics
dimarts
02
09:00h
Gener 2018
Data de finalització: dissabte, 30/06/2018 - 14:30


L’exposició «Les matemàtiques i la vida. El dia a dia, més enllà de les fórmules» al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) convida a descobrir les matemàtiques que hi ha en el dia a dia de la nostra vida, a través d’un suggeridor recorregut pels àmbits en que ens movem al llarg d’un dia qualsevol de qualsevol persona. La mostra intenta presentar el lligam entre les matemàtiques i la vida quotidiana d’una manera atractiva i entenedora pel públic no especialitzat, tot mostrant el paper de les matemàtiques a partir de la seva realitat quotidiana i parlant-ne amb un llenguatge natural i proper a la gent del carrer, de totes les edats i nivells, i de diferents àmbits professionals. L'exposició es va inaugurar el 06 de octubre de 2010 i es podrà visitar fins al 30 de juny de 2018.


La mostra valora l’aportació de les matemàtiques a la qualitat de vida de la societat actual, intentant trencar l’estigma de matèria difícil i allunyada de la realitat, oferint-les de manera lúdica i variada, i donant peu a nous aprenentatges, fins i tot de resultats de recerca recents, que generin entusiasme i ganes de compartir els descobriments.


A través de plafons expositius, objectes reals del dia a dia, ordinadors interactius, pantalles audiovisuals i objectes manipulables, el visitant pot fer-se preguntes i trobar algunes respostes, descobrir, reflexionar i deixar-se sorprendre pel sentit comú de les matemàtiques.Lloc: Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (Terrassa)

Més informació aquí.Font: mNACTEC