Expo «La bellesa de l'univers» (CosmoCaixa)

Públic al qual s'adreça: 
Per a tots els públics
divendres
16
10:00h
Març 2018
Data de finalització: diumenge, 10/06/2018 - 20:00


La contemplació del cel nocturn, ja sigui a ull nu o amb l'ajut de telescopis, és una de les experiències més intenses i gratificants que podem dur a terme. La bellesa dels astres fascina a grans i a petits per igual, i es una font inesgotable d'inspiració. Sota el títol genèric de «La Bellesa de l'Univers», CosmoCaixa Barcelona presenta dues visions singulars del Cosmos: ‘Anys Llum’ i ‘Altres Mons’. L'exposició es podrà visitar del 16 de març fins el proper 10 de juny.


'Anys Llum', obra de la reconeguda artista catalana Eugènia Balcells, ens convida a explorar l'espai, el temps i les intimitats de la matèria de la ma de la llum, la nostra principal font d'informació.


I amb 'Altres Mons', el fotògraf i cineasta nord-americà Michael Benson ens mostra la increïble diversitat dels mons que constitueixen el nostre Sistema Solar, gracies a una col·lecció de fotografies espectaculars obtingudes per la NASA i tractades per l'autor.  Art i ciència combinades en una exposició única i que, de ben segur, no us deixarà indiferents.
 

Tota la informació sobre l’exposició i sobre les activitats complementàries aquí.
 

Font: CosmoCaixa