Cicle de Debats «Salut i Natura» al Palau Macaya

dilluns
08
09:00h
Octubre 2018
Data de finalització: dilluns, 08/10/2018 - 17:30


Es vol posar en valor la contribució de la natura en la salut humana i la promoció d'un entorn ben conservat que garanteixi un desenvolupament sostenible i saludable.

El Cicle de Debats «Salut i Natura» s’iniciarà amb una jornada oberta al públic que reunirà experts nacionals i internacionals, estudis recents i experiències d’èxit sobre com el contacte amb la natura afavoreix el benestar, la salut humana i el desenvolupament sostenible, des d’una òptica multidisciplinària. Alhora, promourà el debat, la reflexió i la definició d’accions de futur en tres jornades de treball sobre àmbits temàtics diversos: territoris sans i sostenibles, ciutats saludables i equitat en l’accés a la natura. Finalment, es farà una jornada de tancament per presentar els resultats del cicle amb un declaració pública que defineixi l’estratègia de futur per Catalunya.

Seguint la definició de salut de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) -entesa com a estat complet de benestar- amb el cicle es pretén posar en valor l’impacte positiu de la natura no només com a resposta a afeccions o malalties, sinó també com un element previ per al benestar humà.

El Cicle de Debats «Salut i Natura» és organitzat per la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT) i Som Natura, i compta amb la col·laboració de l'Obra Social 'La Caixa'.


Trobareu tota la informació aquí.


Font: Xarxa de Custòdia del Territori (XCT)