Conferència «L'impacte de les ciutats en el canvi climàtic: nexe urbà-rural»

dilluns
08
18:30h
Octubre 2018


Des de la Fundació Catalunya Europa ens plau convidar-vos a participar al cicle de conferències “Fem Front al Canvi Climàtic”. Cada conferència d’aquest cicle abordarà un aspecte concret relacionat amb el canvi climàtic i els seus efectes: salut, aigua, energia, alimentació, desigualtats social, economia, política, etc. La finalitat de les conferències és donar a conèixer, a un públic general, els efectes socials del canvi climàtic des de diferents perspectives i conscienciar sobre les seves conseqüències.
 


La primera conferència: L’impacte de les ciutats en el canvi climàtic: nexe rural-urbà, serà a càrrec de  Prof. Peter Newman de la Universitat John Curtin i moderada per dr. Lorenzo Chelleri, Urban Resilience Research Network i UIC. 

Lloc:  a la Fundació Antoni Tàpies (C/ Aragó, 255) 

Data: el proper Dilluns 8 d’octubre a les 18h30  


“Fem front al canvi climàtic” forma part del projecte RE-CITY, una plataforma internacional per a la sostenibilitat social que es proposa abordar els principals reptes globals des de les ciutats; i compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, AMB i la Generalitat de Catalunya, i la col·laboració de BBVA.


Si estàs interessat a participar a la primera trobada amb Peter Newman, el dia 8 d’octubre a les 18h30 a la Fundació Antoni Tàpies, t’agrairíem que omplissis el formulari d'inscripció que trobaràs a continuació:

https://www.inscribirme.com/limpactedelesciutatsenelcanviclimaticnexeurbaruralconferenciaambpeternewman


Trobareu el programa de conferències del cicle aquí.
 

Font: Fundació Catalunya Europa