V Festa de la Ciència

Públic al qual s'adreça: 
Públic escolar, públic familiar
divendres
17
09:00h
mai 2019
Data de finalització: divendres, 17/05/2019 - 14:00


Arriba la V Festa de la Ciència de la Universitat de Barcelona, la jornada de divulgació científica més festiva de la UB! El 17 de maig del 2019, de 9 a 14 h, l’Edifici Històric de la UB s’omplirà de tota mena d'activitats participatives de caràcter científic, com ara tallers, jocs, demostracions, exposicions.

L’objectiu d’aquest esdeveniment és fer accessible a tots els públics, d’una manera lúdica i innovadora, la recerca que es duu a terme a la Universitat de Barcelona, i alhora reivindicar el paper rellevant de la ciència en tots els àmbits de la vida. Les activitats programades pretenen fomentar la descoberta de la ciència que ens envolta i estimular la capacitat dels participants d’adoptar una actitud reflexiva i científica davant de qualsevol situació.

Les activitats, dutes a terme pels investigadors de la Universitat, s’adapten a les diferents edats dels assistents. 

Els grups escolars s’han d’inscriure prèviament a la jornada omplint el formulari; així podrem organitzar-ne la visita i oferir-los material complementari. A la Festa tothom hi està convidat, les activitats són per a totes les edats, veniu a gaudir de la jornada!

La IV edició va incloure 40 tallers i hi van participar més de 100 investigadors provinents de 9 facultats. L’assistència de les escoles va ser tot un èxit, amb 859 alumnes inscrits.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Podeu trobar més informació al web de la Festa, on es publicaran els tallers a mesura que es programin.

Vídeo de la darrera edició.