Convocatòria de participants BCNspiracy 2018


BCNspiracy és un esdeveniment de divulgació científica que celebrarà la seva segona edició al CosmoCaixa Barcelona el 26 i 27 d’octubre de 2018. En la primera edició, gairebé 300 persones ho van passar d’allò més bé i van aprendre sobre diversos temes científics, des de la química de la neteja fins la neurolingüística o la nutrició i els meteorits, amb un programa que va comptar amb més de 10 xerrades i 4 tallers.

Per a la segona edició, BCNspiracy torna a buscar científics, divulgadors i apassionats de la ciència que la facin atractiva per al públic, amb rigor i naturalitat. Les xerrades, tallers i espectacles poden ser en català, castellà, o qualsevol altre idioma. El termini per a l’enviament de propostes finalitza el 15 de maig.


Com a novetat, aquest any l’equip de BCNspiracy busca de manera particular ponents que estiguin fent la carrera o siguin joves investigadors, que podran participar a la secció inspiracional de l’esdeveniment, INspiracy (divendres 26 d’octubre), per fomentar les vocacions científiques entre els estudiants d’institut. També s’han proposat que el cartell de participants sigui paritari, així que animen a participar a totes les noies.


Trobràs tota la informació sobre BCNspiracy i sobre l’enviament de propostes aquí.


 

Font: BCNspiracy