Neix l’Observatori Ambiental de Catalunya


El Col·legi Oficial d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB) ha posat en marxa l’Observatori Ambiental, un nou projecte que neix amb la vocació d’esdevenir un recurs de referència per donar a conèixer l’estat del medi ambient a Catalunya i posar en valor el coneixement que es genera en aquest àmbit. L’objectiu de l’Observatori és agrupar i generar informació de valor per posar-la a disposició de la ciutadania, el teixit empresarial, les administracions i totes les organitzacions interessades en els temes ambientals per tal de millorar el seu coneixement i la seva difusió amb solvència i rigor científic.


La presentació oficial va tenir lloc el passat 19 d’abril en el marc de la taula rodona ‘El present i futur de la recerca ambiental’.Observatori Ambiental de CatalunyaFont: Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya