Convocatòria de candidatures a la residència Faber sobre Dona i Ciència


La Residència Faber acollirà durant un mes (octubre-novembre 2018) dones professionals que treballin en algun projecte relacionat amb gènere i ciència (STEM). Hi haurà investigadores, enginyeres, informàtiques, científiques, matemàtiques… Es vol parlar de la relació entre dona i ciència en un sentit molt ampli. El termini de presentació de candidatures finalitza el 16 de juliol de 2018. Els projectes de treball hauran de reflectir aspectes d’aquesta relació en qualsevol àmbit de les ciències socials, humanes, naturals o exactes.


La residència vol plantejar debats que fan referència a la presència de dones en el camp científic, preguntes sobre els biaixos i les estructures que determinen les posicions de poder, però també projectes que estiguin liderats per dones científiques, investigadores o professionals que puguin aportar el seu punt de vista sobre la ciència.


És per això que des de Faber fa una crida a biòlogues, antropòlogues, psicòlogues, físiques, astrònomes, sociòlogues, químiques, lingüistes, historiadores, enginyeres, matemàtiques, arquitectes i tot tipus de professionals relacionades amb aquests àmbits. I les anima a presentar projectes que segueixin les línies de treball i pensament anteriorment descrites.


Faber, la Residència d’Arts, Ciències i Humanitats de Catalunya a Olot és un projecte de l’Ajuntament d’Olot i de la Generalitat de Catalunya.



Trobareu tota la informació sobre la convocatòria aquí.



Font: Residència Faber