Comença la Setmana de la Ciència a Catalunya 2018


Del 9 al 18 de novembre se celebra la Setmana de la Ciència a Catalunya 2018 (SC’18) que oferirà prop de 400 activitats de divulgació del coneixement científic i tecnològic (xerrades, exposicions, jornades de portes obertes, jocs, tallers científics...) a tot el territori català. La Setmana de la Ciència és una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació amb la col·laboració i el suport de nombroses institucions i entitats del sistema català de recerca i innovació.
 


Els temes centrals de l’edició d’enguany són, d’una banda, el patrimoni cultural, amb motiu de la celebració de l’Any Europeu del Patrimoni Cultural que promou la Unió Europea; la figura i l’obra de Pompeu Fabra, amb motiu de la celebració dels 150 anys del naixement del lingüista i gramàtic català, celebració promoguda per la Generalitat de Catalunya; i la figura del prestigiós físic nord-americà Richard Feynman, amb motiu de la celebració del centenari del seu naixement, promoguda pel Grup de Comunicació i Divulgació de la Nanotecnologia, EspaiNano. 


Trobareu més informació i el programa complet d’activitats aquí.