S’obren inscripcions per participar en el concurs de monòlegs científics Famelab


Es presenta la sèptima edició de FameLab España, certamen que té com a objectiu fer arribar al públic general el coneixement científic a través de monòlegs de tres minuts que combinen rigor i entreteniment. Els seleccionats competiran en una semifinal pública que se celebrarà la primavera de 2019. Un jurat, expert en comunicació de la ciència, valorarà el contingut i claredat del monòleg així com el carisma del monologuista i triarà els candidats per disputar el mes de maig la final a Madrid. Es poden enviar els monòlegs científics en vídeo abans del 31 de enero de 2019.


El guanyador de FameLab 2019 representarà a Espanya a la competició internacional que se celebrarà en juny durant el festival de ciència de Cheltenham (Regne Unit).
 

FameLab España és una iniciativa de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) i el British Council, amb la col·laboració de l’Obra Social ‘La Caixa’.
 

Trobareu tota la informació sobre aquesta iniciativa de la FECYT i el British Council, i les bases del concurs aquí