Perspectives en Ciencia, Tecnología e Innovación 2018


I l'Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmics (OCDE) acaba de publicar també la 12a edició de l’informe que cada dos anys revisa les principals tendències en matèria de polítiques de ciència, tecnologia i innovació (CTI). En aquesta edició es destaquen l’envelliment, el canvi climàtic i la globalització i el creixement de les economies emergents com a factors de canvi disruptius que afectaran a les activitats de CTI. Els avenços en àrees com la intel·ligència artificial o l’edició genètica poden oferir grans oportunitats, tot i que també poden comportar mols riscos. I es remarca el fet que els governs han de ser més àgils, més receptius i més oberts a la participació de tots els agents involucrats, així com estar millor informats. 

Podeu llegir l’informe «OECD Science, Technology and Innovation Outlook 2018. Adapting to Technological and Societal Disruption» aquí.