Neix 'Madita Ciencia' per lluitar contra la desinformació científica a internet


Els fundadors de Maldita.es, que engloba a ‘Maldito Bulo’ (per lluitar contra la desinformació general i els ‘bulos’ a internet i a les xarxes socials) i a ‘Maldita Hemeroteca’ (per a l’àmbit de la publica), han creat ara Maldita Ciencia amb l’objectiu de desmentir notícies i creences falses en matèria de ciència, així com divulgar nous estudis i l’actualitat científica.

Maldita.es és un projecte periodístic desenvolupat pels periodistes Julio Montes i Clara Jiménez Cruz que té per objectiu proporcionar a la ciutadania eines per estudiar els discursos polítics i les informacions que circulen per internet i les xarxes socials i analitzar els missatges amb tècniques del periodisme de dades per a la seva verificació.
 

Podeu accedir a Maldita Ciencia des d’aquí.