Explicar coses al públic general pot ajudar els científics a millorar la seva feina


Recuperem un interessant article que fa referència a un estudi que demostra als investigadors i estudiants de ciències que escriure sobre el seu treball per a una audiència no acadèmica els ajudar a descobrir i replantejar diferents idees de la seva tesi o investigació. I també els ajuda a prendre consciència de la importància i impacte social de la seva feina.

Es tracta de l’article «New research shows explaining things to ‘normal’ people can help scientists be better at their jobs» de Susanne Pelger, professora adjunta d'educació científica en la Universitat de Lund (Suècia) i publicat per The Conversation el 21 de noviembre de 2017

Podeu trobar la traducció de l'article, «Una nueva investigación muestra que explicar cosas a la gente ‘normal’ puede ayudar a los científicos a ser mejores en su trabajo»  al blog Cuaderno de Cultura Científica.