Campus Gutenberg 2018. Obert el termini per a la presentació de propostes


La vuitena edició del Campus Gutenberg de la Comunicació i la Cultura Científiques se celebrarà els dies 17 i 18 de setembre de 2018. Un any més, els organitzadors ens animen a compartir idees i suggeriments de temes, activitats, tallers, debats, espectacles… entorn de la divulgació científica per construir el programa de les jornades de forma col·laborativa. Enguany s’hi vol explotar la creativitat col·lectiva i la reinvenció constant que hi ha en aquest entorn professional. La data límit per a l’enviament de propostes és el 7 de maig.

Aquestes jornades són un lloc de trobada entre els professionals del periodisme, la comunicació i la divulgació de la ciència en el qual compartir experiències i discutir sobre els diversos canals, formats i eines que utilitzem per impulsar la cultura científica. Es tracta d’unes jornades de co-aprenentatge i reflexió amb l’objectiu de millorar la relació entre la ciència i la societat i analitzar els canvis que s’estan produint.


Més informació sobre el Campus Gutenberg i sobre l’enviament de propostes per a l’edició del 2018 aquí.


El Campus Gutenberg està impulsat pel Màster de Comunicació Científica, Mèdica i Ambiental de la UPF-Barcelona School of Management i Obra Social La Caixa, en col·laboració amb el Centre d’Estudis de Ciència, Comunicació i Societat (CCS-UPF), l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) i la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT).


Font: Centre d’Estudis de Ciència, Comunicació i Societat (CCS-UPF)