Maximitzar l’impacte dels projectes a través de les xarxes socials


Us presentem una guia pràctica publicada recentment per la Comissió Europea que ofereix consells sobre com activar i incrementar la presència dels projectes d’investigació a les xarxes socials. «Guidance Social media guide for EU funded R&I projects», així és titula la guia, explica com obrir un compte de Twitter o una pàgina de Facebook i proporciona exemples i recomanacions detallades sobre com elaborar un pla de comunicació o un calendari d’accions.

La guia, publicada per la Direcció General d’Investigació i Innovació de la Comissió Europea, té per objectiu contribuir a fer efectius els articles 29 i 38.1 de l’Acord de Subvenció dels projectes finançats pel programa marc Horizon 2020 que fan referència a l’obligatorietat de la comunicació i difusió dels resultats científics dels projectes. Tot i que els consells que proporciona la guia es poden aplicar també a altres de projectes.


PDF H2020 Programme. Guidance Social media guide for EU funded R&I projects


També podeu consultar aquest altre document publicat per la Comissió Europea amb la mateixa finalitat, ajudar els beneficiaris del programa Horizon2020 a comunicar, difondre i explotar els resultats de les seves investigacions.


PDF Making the most of your H2020 project. Boosting the impact of your project through effective communication, dissemination and exploitation


Font: Comissió Europea. Research & Innovation. Participant portal