Enquesta INGSA sobre ús de les evidències científiques en les polítiques públiques


L’INGSA (International Network for Government Science Advice), com a fòrum d’intercanvi, recerca i capacitació en matèria d’assessorament científic governamental, convida a investigadors,  polítics, acadèmies i societats científiques a participar en una breu enquesta sobre els conceptes i metodologies emprades per a la promoció de l’ús de l’evidència científica en la formulació de polítiques públiques. El termini per omplir el formulari (de només 5 minuts) finalitza el proper 21 de desembre.


Trobareu més informació i podreu omplir l’enquesta des d’aquí.


L’enquesta forma part d’una recerca acadèmica de l’ INGSA Knowledge Hub de la University of Sheffield sobre les comunitats professionals involucrades en la promoció de l’ús d’evidències científiques en la formulació de polítiques governamentals.  L'INGSA és una plataforma col·laborativa per a l'intercanvi, recerca i capacitació en matèria d'assessorament científic a nivell estatal, supraestatal i transnacional. L'INGSA opera sota els auspicis del Consell Internacional de la Ciència.