Economia

Entrevista a Joan Giró és president del Consell Assessor de l’Associació d'Enginyers GrausTic i membre d'Economia Humana


Les “smart cities” a vegades es veuen com una invasió de tecnologia a la ciutat. Nosaltres hem propiciat un fòrum de reflexió, perquè aquest moviment benefici al ciutadà i no sigui una plataforma de negoci d’empreses tecnològiques.
 

Joan Giró és Enginyer Industrial. President del Consell Assessor de l’ Associació d'Enginyers GrausTic, Secretari, membre del Patronat, de la Fundació Interarts, Membre del Consell Assessor d'Economia Humana i del grup Smart Cities d'Enginyers de Catalunya.

Ens trobem davant d’un canvi de paradigma en pro i per  la societat civil i la protecció del medi ambient, hi participen diferents disciplines com l’economia, la tecnologia i la ciència basada en la recerca pura i en l’aplicada.

Economia Humana, una plataforma per a l'impuls d'una economia real al servei de les persones i orientada al bé comú

Economia Humana és una Fundació que promou la connexió de les persones per al canvi de l’economia, fomenta els vincles i les sinergies per a l’assoliment d’una nova economia a través d’una plataforma per a l'impuls d'una economia real al servei de les persones i orientada al bé comú. Crea un Eco-Sistema d'inversors, emprenedors, consumidors i influents basats en sinergies i estratègies conjuntes en xarxa.