El CSIC publica la seva memòria anual


El Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) ha publicat la memòria anual on es recull l'activitat i els resultats obtinguts l'any 2017 per l'organisme i els 120 centres que el conformen. A la publicació hi trobareu també detallats els projectes desenvolupats pel CSIC en matèria de difusió, educació i didàctica de la ciència; la seva activitat de divulgació en línia a les xarxes socials i a través dels blogs de divulgació dels seus centres i instituts; concursos i certàmens, producció editorial, o les iniciatives de divulgació científica més destacades dels seus instituts i delegacions institucionals territorials, així com les seves accions en matèria d'igualtat i polítiques de gènere.


En matèria de difusió de la ciència el CSIC ha continuat amb el desenvolupament de projectes com 'Ciudad Ciencia', el cicle de conferències '¡Qué sabemos de...?', el 'Plan de identificación, recuperación y conservación de instrumentos científicos de interés histórico del CSIC', la 'Carrera de Ciencia' o les exposicions itinerants. En matèria d'educació i didàctica de la ciència destaquen els projectes 'El CSIC en la Escuela', 'Erasmus+Alfabetización científica en al escuela', 'Cristalización en al escula' o 'Ciencia en el barrio'.


A la memòria també trobareu detallada l'activitat en matèria de divulgació en línia del CSIC a les xarxes socials i a través dels blogs de divulgació de molts centres i instituts del CSIC. Així com els concursos Fotociencia i Inspiraciencia, la seva producció editorial, les iniciatives de divulgació científica més destacades desenvolupades en 2017 en els instituts i delegacions institucionals territorials, o les accions del CSIC en matèria d'igualtat i polítiques de gènere.
 

Podeu consultar la «Memoria anual de la actividad científico-técnica del CSIC 2017» aquí.