Sense divulgació científica no hi ha democràcia. Sense l'art tampoc


I per acabar, us convidem a llegir un article Déborah García Bello, química i divulgadora científica, on aborda i planteja una qüestió crucial: ¿Per què hi ha molta gent que vol que s'inverteixin els diners dels seus impostos en ciència i, en canvi, rebutja que s'inverteixin en art?. La raó d'aquesta realitat, segons l’autora, és que des del coneixement científic es fa divulgació i en canvi, des de l'art contemporani, encara no se’n fa.


L'article «Sin divulgación científica no hay democracia. Sin arte tampoco» de Déborah García Bello va ser publicat l'1 de novembre de 2018 a la secció «Fronteras» del Cuaderno de Cultura Científica (CCC), una publicació de la Càtedra de Cultura Científica de la UPV/EHU.


Trobareu l'article complet aquí.