El «Lab sobre rodes» del Lab 0_6 de Manresa tanca el primer curs d’activitat


El «Lab sobre rodes» és una furgoneta que transporta propostes d’experimentació i ciència a escoles bressol de Catalunya impulsada pels estudis de Grau en Mestre d’Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials del Campus Manresa de la UVic-UCC. En el primer curs d’activitat d’aquesta iniciativa 5.573 nens i nenes de 116 escoles de Catalunya han pogut jugar i experimentar amb les propostes del «Lab sobre rodes».


Vídeo de presentació «Lab 0_6 sobre rodes» (1,47 min.)


See video


Segons l’equip responsable del projecte, les valoracions que han fet els centres escolars que han rebut la proposta constaten que el «Lab sobre rodes» és una iniciativa molt ben considerada i que aporta elements que dinamitzen la innovació educativa en l’àmbit de la ciència a les primeres edats.El «Lab sobre rodes» és un dels projectes del Lab 0_6, el centre de descoberta, recerca i documentació per a l'educació científica a les primeres edats de l’UManresa i té per objectiu generar, transferir i difondre coneixement vinculat a la didàctica de la ciència en infants de 0 a 6 anys. El projecte ha comptat amb el finançament de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT), la Diputació de Barcelona i CaixaBank.Vídeo de presentació «Lab 0_6 Aprendre Ciència des del néixer» (4,18 min.)


See videoFont: UManresa (Uvic-Ucc)