Ciència revisada per infants i joves


Frontiers for Young Minds és una revista que proporciona una col·lecció d'articles científics d'alta qualitat per a joves en accés obert. Amb la peculiaritat que els joves són convidats a treballar conjuntament amb els científics en el procès de revisió dels articles. La iniciativa va ser premiada per la American Library Association 2014 per la seva qualitat. Una de les responsables de la revista explica ens explica aquest projecte i com treballen amb nens i adol·lescents per elaborar aquests articles que són rigurosos des d'un punt de vista científic i a la vegada, comprensibles per al públic jove i per a la ciutadania en general.


Taking inclusion in peer review to a new level: Kids as reviewers for scientific manuscripts


Frontiers for Young Minds