Percepción Social de la Ciencia y la Tecnología 2016


Ja podeu consultar l'informe d'anàlisi dels resultats de la «VIII Encuesta de Percepción Social de la Ciencia y la Tecnología en España» que la Fu​ndación Española de Ciencia y Tecnología (FECYT) va realitzar el 2016 i que van ser presentats l’abril de 2017. L’informe que es publica ara, elaborat per diferents investigadors, coordinats pel Departament de Cultura Científica i de la Innovació de la FECYT, recull totes les dades de l’enquesta i l’anàlisi dels experts per tal d’aprofundir en el coneixement de les relacions entre ciència, tecnologia i societat; analitzar com la ciutadania percep els diferents avenços científics i tecnològics, i avaluar la capacitat d’aquests avenços per millorar la qualitat de vida de la població.

L'enquesta i el posterior informe de Percepció Social de la Ciència i la Tecnologia es realitza cada dos anys des de l’any 2002, aquesta és la vuitena edició. La sèrie completa representa un bon instrument per a l’observació de la situació actual i per estudiar l’evolució de la percepció social de la ciència i la tecnologia a Espanya.
 

PDF Informe «Percepción Social de la Ciencia y la Tecnología 2016»


Poder recuperar l'apunt que des de BCN Science Corner vam dedicar a l'informe de presentació de resultats de la «VIII Encuesta de Percepción Social de la Ciencia y la Tecnología en España»
 

A la pàgina web d’ICONO (Observatorio Español de I+D+I), podeu consultar tots els informes publicats fins ara, així com totes les microdades de les enquestes i qüestionaris.


 

Font: FECYT, ICONO

2
Etiquetes:
Percepció, Enquestes