Interacció 18 : Sobre la Humanitat dels Humans


El 2017 la Gerència de Serveis de Cultura de la Diputació de Barcelona va decidir restablir la connexió entre ciència i cultura des de les polítiques culturals i, de la mà de l’Eduard Miralles, va dedicar les Jornades Interacció17 a aquest propòsit. Aquest 2018, les jornades Interacció han explorat la relació entre cultura i educació.  Si no vau poder assistir-hi, us recomanem dues sessions que van abordar específicament el binomi entre ciència i art, són les següents: «Les ciències i les arts: històries  compartides», amb Marina Vegué i Cesc Gelabert i «La repercussió de la recerca científica en la creació artística» amb Josep Perelló. I, si teniu temps, val molt la pena recuperar i visionar les jornades completes.


Interacció 18: Sobre la Humanitat dels Humans

Interacció 17: Ciència i cultura: restablim la connexió